3 fantastiska sätt att bleka tänderna på

Letar du efter ett sätt att få dina tänder vitare? Då har du tur! I den här artikeln kommer vi nämligen att diskutera 3 olika sätt som du kan bleka dina tänder på.

Vi kommer att täcka allt från huskurer till professionella tandblekningsbehandlingar. Så oavsett om du vill förbättra ditt leende inför ett kommande dejt eller bara vill uppnå ett ljusare leende i  allmänhet har vi lösningen för dig!

Fördelarna med tandblekning

Fördelarna med tandblekning är många. Det ökar inte bara ditt självförtroende, utan kan också få dig att se yngre ut. Om du har funderat på att bleka tänderna, och känner att du verkligen vill göra det tycker vi att du borde ge det en chans.

Det finns som sagt en hel del olika alternativ numera, så du kommer definitivt kunna hitta något som passar dig och din budget.

1. Tandblekning hos tandläkare

Tandblekning hos tandläkaren är det första alternativet för dig som vill bleka dina tänder. Tandläkaren applicerar en blekningsgel på dina tänder och använder sedan ett speciellt ljus för att aktivera gelen.

Denna process tar vanligtvis ungefär en timme och du kommer normalt sett att se resultat efter bara en behandling. Om dina tänder är mycket missfärgade kan du dock behöva genomgå flera behandlingar. Tandblekning är säkert och effektivt och kan hjälpa dig att få ett ljusare och ungdomligare leende. Det är dock ganska dyrt och således inte det optimala alternativet för alla.

Om du är intresserad av att utforska detta alternativ, prata med din tandläkare för att se om tandblekning är rätt för dig.

2. Tandblekningsprodukter hemma

Det finns även en mängd olika tandblekningsprodukter som kan användas hemma. Några av de mest populära alternativen är blekningsgel, white strips och tandblekningspennor. Alla dessa blekningsprodukter kan bidra till att man får märkbart vitare tänder vid regelbunden användning.

Du kommer dock sannolikt inte kunna se lika snabbt resultat med dessa produkter som om du skulle gå till en tandläkare. Å andra sidan är dessa alternativ väldigt mycket billigare än vad behandlingen kostar.

Om du vill ha hjälp att ta reda på vilka den bästa tandblekningspenna eller tandblekningsgelen är, rekommenderar vi att du klickar vidare till Tandblekningbutik.se. Väl där kan du jämföra dina alternativ och ta del av deras topplista av tandblekningsprodukter.

3. Huskurer som fungerar

Utöver professionell hjälp och tandblekningsprodukter som du kan köpa hem finns det också en hel del huskurer som påstås ska kunna hjälpa dig att få vitare tänder.

En populär huskur är att borsta tänderna med bakpulver. Bakpulver är ett naturligt blekmedel och kan hjälpa till att avlägsna ytliga fläckar på dina tänder. För att använda den här metoden är det bara att blöta tandborsten och doppa den i lite bakpulver. Borsta sedan tänderna som vanligt.