3 tips för att bli bättre på Fifa 21 Ultimate Team

Fifa är ett av världens största sportspel. Detta fotbollsspel har år efter år lanserats och älskats av människor över hela världen. Detta år är det dags för Fifa 21. När du spelar Fifa finns det flera olika spellägen som du kan välja mellan, och det i särklass mest populära spelläget heter Ultimate Team.

Vi kommer i den här artikeln att ge dig 3 tips för att bli bättre på Ultimate Team. Listan är utan inbördes ordning och vi rekommenderar att man tar till sig av alla tipsen för att bli så bra som möjligt.

Vad är Ultimate Team?

Ultimate Team är ett spelläge där du både kan spela online och mot datorn. Spelläget går ut på att du ska bygga ditt drömlag och vinna matcher helt enkelt. Detta är en väldigt förenklad förklaring, och det finns en hel del saker som är bra att ha koll på, men mer djupgående såhär kommer vi inte vara idag. Vi förutsätter att alla som läser detta redan har koll på vad Ultimate Team är.

Kemi är väldigt viktigt

Om du precis kommit igång med Ultimate Team är du förmodligen medveten om att vissa spelare får bättre kemi när de spelar med vissa utvalda spelare.

Sträva alltid efter att få 100 i kemi. Dina spelare kommer nämligen spela mycket bättre ju högre kemi ditt lag har. För att försäkra dig om att kemin alltid blir 100 ska dina spelare spela i samma liga och spela på rätt positioner.

Snabba anfallare är alltid bra

Snabbhet är en väldigt viktigt faktor i Fifa, och årets upplaga är inget undantag. Med snabba anfallare kan du på ett helt annat sätt hota motståndarnas försvar i djupled, vilket är ett väldigt effekt sätt att göra mål på. Därför rekommenderar vi att åtminstone en av dina anfallare har minst 85 i snabbhet.

Lär dig dribbla

Att dribbla på Fifa är en av de svårare sakerna som du kan lära dig. När du dock väl lärt dig det kommer du ha stor nytta av denna kunskap. Vårt bästa tips för att lära sig skillmoves är att du tränar på det – träning ger erfarenhet helt enkelt.

Med det sagt behöver du inte lära dig alla dribblingar i spelet. Det räcker med att du lär dig några få och att du ser till att bli grym på dessa. Då kommer motståndarna ha svårt att stoppa dig.