5 hysteriskt roliga komediserier

Ibland finns det inget bättre än att krypa ner i sängen eller soffan och slå på en rolig komediserie. Alla vet vi nog hur skönt det kan vara att bara slötitta en stund på något. Komediserier är en av de mest lättsamma genrerna som finns att titta på.

Har du svårt att hitta en komediserier som verkar underhållande? Isåfall har du kommit till helt rätt plats. Idag ska vi nämligen lista 5 hysteriskt roliga komediserier som du bara måste titta på. Notera dock att dessa serier listas utan inbördes ordning.

5. Family Guy

Skapad: 1999
Antal säsonger: 19
Avsnittens längd: 21–23 minuter

Family Guy är den världskända tecknade komediserien som handlar om familjen Griffen. Följ med dem på deras hysteriskt roliga vardag. Serien kan sammanfattas som galen, vrickad och politiskt inkorrekt. Har du aldrig tidigare sett på Family Guy har du en hel del att ta igen. Det finns idag nämligen över hela 19 säsonger.

4. Rick and Morty

Skapad: 2013
Antal säsonger:  4
Avsnittens längd: 20 min

Den skruvade serien Rick and Morty är en amerikansk animerad tv-serie för vuxna. I denna serie får man följa den alkoholiserade men väldigt intelligenta vetenskapsmannen Rick och hans barnbarn Morty. Serien sänds på Netflix och produceras av Adult Swim som utöver denna serie producerar mängder av andra serier också.

3. Solsidan

Skapad: 2010
Antal säsonger: 8
Avsnittens längd: 22 min

Solsidan har sedan starten 2010 växt till en svensk klassiker. Denna svenska komediserie hade premiär den 29 januari 2010 på TV4 och är nu uppe i den 8:e säsongen. Som tittare får du i huvudsak följa med de två familjerna Alex och Anna med barn och Fredde och Mickan med barn. Solsidan har även nått stora framgångar internationellt och har även sänts i Norge, Finland, Danmark och Belgien.

2. The Office (UK)

Skapad: 2001
Antal säsonger: 2
Avsnittens längd: 30 min

The Office sändes mellan 2001 och 2002 med ett julavsnitt 2003. Denna brittiska komediserie utspelar sig på ett vanligt kontor i förorten Slough en bit utanför London. Serien har sett stor framgång och det har även skapats en amerikansk version av serien med ett identiskt namn.

1. Modern Family

Skapad: 2009
Antal Säsonger: 10
Avsnittens längd: 22 min

Modern Family är en amerikansk komediserie skapad av Christopher Lloyd och Steven Levitan. Serien sändes första gången den 23 september 2009. Som tittare får du följa med 3 familjer som alla på ett knasigt sätt är släkt med varandra.