Snart sparkas fotbolls-EM igång

Herrarnas fotbolls-EM är precis runt hörnet och vi ser fram emot mästerskapet otroligt mycket! Vi är hur taggade som helst på att se det svenska landslaget spela EM och vi tror faktiskt att Sverige har riktigt bra chanser att få en fin placering.

Som du kanske känner till skulle egentligen fotbolls-EM ha spelats förra året, men på grund av corona-pandemin blev det framflyttat ett helt år. Detta kom såklart om stor besvikelse för många, men nu i efterhand var detta ett väldigt klokt beslut. Många har förhoppningar om att publik kommer kunna släppas in på matcherna, men än så länge är det ganska oklart hur det kommer bli.

I den här artikeln tänkte vi ta en titt på just fotbolls-EM och dela med oss lite av våra tankar kring detta. Vi kommer t.ex. spekulera i det svenska landslagets chanser, men även ge ett par generella tips på hur du kan maximera din upplevelse av mästerskapet.

Nu kickar vi igång!

Hur maximerar du upplevelsen?

Såklart hade det absolut roligaste varit om man kunde följa med landslaget och se matcherna på plats. Det är som sagt dock ännu väldigt oklart om man kommer kunna göra detta eller inte. Om det skulle visa sig att publik inte är tillåtet är detta något man bara får acceptera.

Men som tur är går det att få en bra EM-känsla trots att man inte är på plats i arenan. Ser man till att kolla på matcherna med att par vänner som också älskar fotboll kommer du med stor sannolikhet att njuta oavsett var du befinner dig.

Något annat som kan förbättra upplevelsen och göra det hela lite mer spännande är betting. Genom att lägga ett par bets och kolla in oddsen inför matcherna kan verkligen göra att hela känslan kring detta mästerskap blir bättre. Kom dock ihåg att alltid spela ansvarsfullt, och om du eller någon i din närhet har spelproblem bör du ta kontakt med Stödlinjen för att få hjälp.

När du ska betta på fotbollsmatcher bör du se till att göra det hos de spelbolag som erbjuder bäst odds. Här kan du ta del av en lista med bästa bettingsidor så att du enkelt kan hitta dessa spelbolag. Bättre odds ger dig mer vinstpengar om du skulle betta rätt så detta är helt klart värt att kolla in.

Kommer Sverige kunna plocka hem guldet?

Många kommer säkert ihåg vinsten i U21-EM år 2015 och att det var det senaste priset herrarna fått i ett mästerskap. Och även om det inte var ett ”riktigt EM” för A-landslaget så var det fortfarande en väldigt stor händelse.

Om man ska vara realistisk är det inte troligt att Sverige vinner detta EM, men det finns ändå goda chanser att det blir en relativt fin placering i slutändan. Vår åsikter är nämligen att Sveriges grupp är inte en av de tuffaste, och att landslaget faktiskt ser bättre ut än på väldigt längre. Det ska verkligen bli spännande att se Zlatan spela ihop med alla de de unga lovande spelarna som vi idag har i landslaget.